Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dimecres, amb l’acompanyament inigualable de Pau Benitez i Clara Ayats, i amb el públic incondicional de 2eso varem fer la final d’improvisem i rimem.

Dilluns ja haviem fet les eliminatòries a porta tancada però no va ser fins dimecres que es van dir els finalistes que, emocionats, varen pujar a l’escenari.

Presentació, objectes, mar/muntanya, peu forçat i comiat. Aquestes són les proves a les que es varen enfrontar. La concentració i els nervis no feren que s’oblidassin de l’elegància, il·lusió i actitud.

Tot això ho varen poder copsar els membres del jurat format per professorat i exalumnes de l’assignatura (Gràcies!) arribant al veredicte que els guanyadors d’aquesta edició han estat n’Eulàlia Estrada i en segon lloc na Marta Sarquella empatada amb Sara Huguet. Això no treu la bona feina que han fet durant tot el curs els companys d’improvisem i rimem: Carla A., Carolina B., Borja E., Ariadna C., Clara G., Cristina G., Eugènia Ll., Carla M., Albert P., Fèlix P., Carlota R., Carla R., Marek T., Pol V., Emma W.

Gràcies a tots i fins el proper curs!

 

Anuncis